Send oss en forespørsel

Lars Erik Flygel (53) blir ny daglig leder i Aqila AS

Lars Erik Flygel (53) blir ny daglig leder i Aqila AS

Lars Erik Flygel (53) er ansatt som daglig leder i Aqila AS. Lars Erik jobber i dag som innkjøpssjef og driftsleder i NESO, og har tidligere erfaring fra Nordlandsdata/iTet som kontorleder for Lofoten og Vesterålen. Lars Erik tiltrer som daglig leder fra 1.1.2022.

Lars Erik overtar etter Rune Hovdan, som går av med pensjon fra årsskiftet. Rune har ledet Aqila AS og tidligere Hovdan AS i 34 år.

Øyvind Løvdal, styreleder i Aqila AS, er svært fornøyd med å få Lars Erik inn som daglig leder i selskapet. – Aqila framstår i dag som et veldrevet selskap, og har levert solide resultater i alle år. Det å ta over som daglig leder i en så stor virksomhet er likevel en krevende oppgave. Vi mener Lars Erik har de rette kvalitetene som skal til for å videreutvikle selskapet, sier Løvdal. – Med sin bransjekunnskap, ledererfaring og personlige egenskaper, er vi trygge på at han vil bidra til å styrke Aqila sin posisjon ytterligere i et krevende marked framover, avslutter Løvdal.

– Jeg er glad og stolt over å få jobben med å lede Aqila AS framover, sier Lars Erik Flygel.
Kombinasjonen av et selskap med lange og solide tradisjoner, og spenstige eiere med tøffe målsettinger, gjør etter min mening dette til en av de mest spennende utfordringene i regionen, fortsetter han. -Det er derfor med en god posisjon ærefrykt jeg har takket ja til utfordringen. Samtidig er jeg opptatt av at jeg ikke skal eller kan gjøre denne jobben alene, men kan støtte meg på et svært solid lag av dyktige medarbeidere. Dette blir spennende!

 

Kontaktperson:

Øyvind Løvdal, styreleder Aqila AS, mobil 916 62 130