Aqila AS

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med

Service, automasjon og prosjekt

Vi løser problemet når sikringen uventet har løst ut hjemme hos deg – eller en maskin har stoppet i produksjonsanlegget. Vi retter feil og utfører installasjoner i små og store anlegg. Vi planlegger, prosjekterer og utfører elektroinstallasjoner av uansett størrelse. Av større oppdrag den siste tiden, kan nevnes prosjekter for Lofotprodukt (matproduksjon) og Silver Seed (settefiskanlegg). I tillegg har vi mange og interessante prosjekt gående på turistrelaterte anlegg som rorbuer – samt overnattingssteder og restauranter.

Bolig og rehab

Vi hjelper deg med å planlegge og utføre de elektriske installasjonene i din bolig. Dette gjelder både for nye boliger og oppussingsprosjekt. Ønsker du en enkel og standard installasjon eller et smarthus? Hva slags oppvarming bør du velge? Hvordan velger du riktig lys ute og inne? Skal du oppgradere sikringsskapet eller bare ha en ekstra stikkontakt? Eller hva med en elbillader? Uansett så gir vi deg den beste løsningen tilpasset ditt behov. Vi har svært mange referanser å vise til i hele Lofoten.

For inspirasjon, se her.

Telekom og datanett

Vår høye kompetanse innenfor tele-/data- og sikkerhetsinstallasjoner gir oss et fortrinn som totalleverandør av elektrotjenester. Vi arbeider daglig med alarmsystemer og strukturerte nett – fra enkle løsninger i boliger til mer kompliserte løsninger og fibernett i næringsbygg. Brannalarmanlegg og adgangskontroller er en del av hverdagen vår og har kontinuerlig oppdrag både innenfor offentlig og privat sektor – skoler, industri/næringsbygg og kontor. Vi har også oppdrag for TV- og internettleverandøren Altibox.

Skipselektro

Aqila AS har godkjenning og lang erfaring på kontroll og utførelse av elektriske installasjoner om bord i båt.

Internkontroll

Feil i det elektriske anlegget kan medføre brann- eksplosjons- og berøringsfare. Alle som leier eller eier forretnings- eller produksjonslokaler er lovpålagt å gjennomføre periodiske kontroller av sitt elektriske anlegg. Internkontroll er systematiske tiltak som skal sikre virksomhetens og de ansattes aktiviteter. Dette krever planlegging, organisering, gjennomføring og vedlikehold i samsvar med krav fastsatt i forhold til helse-, miljø- og sikkerhetslovgivningen. Vi utfører og har system for internkontroll av elektriske installasjoner ute hos våre kunder – i private boliger og i næringsbygg. I tillegg til å øke sikkerheten, vil en internkontroll kunne redusere vedlikeholdskostnadene da feil oppdages på et tidlig tidspunkt. Vi utfører også termografering.

Varmepumpe

Vi forhandler og monterer luft-luft varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og Fujitsu.

En varmepumpe reduserer oppvarmingskostnadene og er miljøvennlig. Den kan også brukes som aircondition på varme dager. Bedriften og våre montører er F-gass-sertifisert og vi er medlem av Norsk Varmepumpeforening (Novap).

Har du spørsmål?