Aqila AS

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med

Hvis du søker etter en elektriker i Lofoten, er Aqila her for å hjelpe. Med mange års erfaring og en lidenskap for kvalitet, tilbyr vi et bredt utvalg av tjenester designet for å dekke dine behov.

En av våre nøkkeltjenester er el-kontroll for bolig og næringsbygg i henhold til NEK 405. Dette sikrer at dine elektriske systemer fungerer pålitelig og trygt, og er en del av vårt løfte om å prioritere din sikkerhet.

Hos Aqila, gjør vi det enkelt å skifte til grønn energi. Vi tilbyr profesjonell installering av elbil-ladere i Lofoten, og kan hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig. Hvis du ønsker å redusere energiforbruket ytterligere, kan vår varmepumpeinstallasjon være den perfekte løsningen. For de som ønsker å utnytte solens kraft, tilbyr vi også installasjon av solcelleanlegg i Lofoten.

Som eksperter innen svakstrømstjenester i Lofoten, har vi kunnskapen og ferdighetene til å ta vare på alle dine lavspenningsbehov. Vi tilbyr alt fra nettverkskabling for å holde deg tilkoblet, til smarthusløsninger for å gjøre hjemmet ditt mer praktisk og komfortabelt.

Sikkerheten til våre kunder er av største viktighet for oss, og vi tilbyr et bredt spekter av sikkerhetssystemer i Lofoten. Enten det er installasjon av kameraovervåking for å holde et øye med eiendommen din, eller lås og adgangskontroll for ekstra sikkerhet, kan vårt team hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

Vi vet at brannalarmer og ledesystemer er viktige for å beskytte din eiendom og de du bryr deg om. Derfor tilbyr vi profesjonell installasjon og vedlikehold av disse systemene, for å gi deg ro i sinnet.

Og hvis du planlegger en boligrenovering i Lofoten, kan vårt team av erfarne elektrikere hjelpe deg med å sørge for at alt elektrisk arbeid blir utført til høyeste standard.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med dine elektriske behov.

 

Service, automasjon og prosjekt

Vi løser problemet når sikringen uventet har løst ut hjemme hos deg – eller en maskin har stoppet i produksjonsanlegget. Vi retter feil og utfører installasjoner i små og store anlegg. Vi planlegger, prosjekterer og utfører elektroinstallasjoner av uansett størrelse. Av større oppdrag den siste tiden, kan nevnes prosjekter for Lofotprodukt (matproduksjon) og Silver Seed (settefiskanlegg). I tillegg har vi mange og interessante prosjekt gående på turistrelaterte anlegg som rorbuer – samt overnattingssteder og restauranter.

Bolig og rehab

Vi hjelper deg med å planlegge og utføre de elektriske installasjonene i din bolig. Dette gjelder både for nye boliger og oppussingsprosjekt. Ønsker du en enkel og standard installasjon eller et smarthus? Hva slags oppvarming bør du velge? Hvordan velger du riktig lys ute og inne? Skal du oppgradere sikringsskapet eller bare ha en ekstra stikkontakt? Eller hva med en elbillader? Uansett så gir vi deg den beste løsningen tilpasset ditt behov. Vi har svært mange referanser å vise til i hele Lofoten.

For inspirasjon, se her.

Telekom og datanett

Vår høye kompetanse innenfor tele-/data- og sikkerhetsinstallasjoner gir oss et fortrinn som totalleverandør av elektrotjenester. Vi arbeider daglig med alarmsystemer og strukturerte nett – fra enkle løsninger i boliger til mer kompliserte løsninger og fibernett i næringsbygg. Brannalarmanlegg og adgangskontroller er en del av hverdagen vår og har kontinuerlig oppdrag både innenfor offentlig og privat sektor – skoler, industri/næringsbygg og kontor. Vi har også oppdrag for TV- og internettleverandøren Altibox.

Skipselektro

Aqila AS har godkjenning og lang erfaring på kontroll og utførelse av elektriske installasjoner om bord i båt.

Internkontroll

Feil i det elektriske anlegget kan medføre brann- eksplosjons- og berøringsfare. Alle som leier eller eier forretnings- eller produksjonslokaler er lovpålagt å gjennomføre periodiske kontroller av sitt elektriske anlegg. Internkontroll er systematiske tiltak som skal sikre virksomhetens og de ansattes aktiviteter. Dette krever planlegging, organisering, gjennomføring og vedlikehold i samsvar med krav fastsatt i forhold til helse-, miljø- og sikkerhetslovgivningen. Vi utfører og har system for internkontroll av elektriske installasjoner ute hos våre kunder – i private boliger og i næringsbygg. I tillegg til å øke sikkerheten, vil en internkontroll kunne redusere vedlikeholdskostnadene da feil oppdages på et tidlig tidspunkt. Vi utfører også termografering.

Varmepumpe

Vi forhandler og monterer luft-luft varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og Toshiba.

En varmepumpe reduserer oppvarmingskostnadene og er miljøvennlig. Den kan også brukes som aircondition på varme dager. Bedriften og våre montører er F-gass-sertifisert og vi er medlem av Norsk Varmepumpeforening (Novap).

Har du spørsmål?